jueves, 1 de diciembre de 2022

NOVETATS CÒMIC MANGA

BIBLIOTECA JOAN MIRÓ

 

BLUE EXORCIST



Per les venes de Rin Okumura corre sang de dimoni, però quan Satanàs en persona apareix davant ell per a endur-se'l al món dels dimonis, Rin es nega. El seu pare adoptiu, un prestigiós exorcista, aconsegueix salvar-lo a canvi de la seva vida... pel que Rin pren la decisió d'aprendre l'ofici d'exorcista per a lluitar contra el maligne... (juvenil-adult)



HANAKO-KUN: EL FANTASMA DEL LAVABO

 

Nen Yashiro és una estudiant de primer de batxillerat que assisteix a l'Acadèmia Kamome, famosa pels seus successos paranormals i per albergar també els set mítics misteris. El setè misteri no és un altre que Hanako, una noia que habita els lavabos del tercer pis de l'acadèmia i que se suposa que concedeix desitjos... (juvenil-adult)




ULNA EN SU TORMENTA


Ulna Trop és una francotiradora que assumeix el seu primer lloc militar en el front d'una illa remota. Allí la soldat haurà de lluitar contra un poble salvatge d'aspecte monstruós. (juvenil-adult)



PUEDO OÍR EL SOL


Un dia qualsevol, Taiichi, un jove universitari a la recerca de treball, ensopega amb Kohei, qui es troba a punt de gaudir d'un deliciós esmorzar. Taiichi tracta d'entaular conversa amb ell, però aviat cau en el compte que hi ha una cosa estranya en la manera d'actuar del misteriós noi... (juvenil-adult)



UNDER NINJA


Fins i tot avui en dia els ninja es camuflen entre la gent duent a terme missions en secret. A alguns els va millor que a uns altres i Kuro Kumogakure, un ninja nini que es passa els dies bevent rep una missió que li canvia la vida. (juvenil-adult)



CHAINSAW MAN


Denji és un noi sense un duro que es deixa la pell treballant com Devil Hunter al costat del seu gos demoníac Pochita per a rescabalar un deute astronòmic, però llavors... (juvenil-adult)


BEASTARS


L'horrible assassinat de Tem l'alpaca commociona els habitants de l'escola Cherryton, un lloc fins llavors replet d'esperança, amor i un cert desassossec. Legoshi, un llop membre del club de teatre, amaga després del seu aspecte amenaçador un caràcter terriblement sensible... (juvenil-adult)



BORUTO

Comença una nova generació de ninges! En aquesta era la Grana Guerra Ninja ja és cosa del passat i la Vila Oculta de la Fulla gaudeix de la pau. El fill del Setè Hokage, Boruto, ha estat vivint tristament a l'ombra de l'enorme influència del seu pare, aliè a la nova catàstrofe que plana sobre el món... (infantil)



MY HERO ACADEMIA


Estem en un món on abunden els superherois. Els millors humans són entrenats en l'Acadèmia d'Herois per optimitzar els seus poders. En la minoria normal, sense cap poder, apareix Izuki Midoriya, disposta a ser una exepció i formar-se en l'Acadèma. (infantil)




BIBLIOTECA MIRAMAR


AO NO FLAG

La història de tres amics de tercer de batxillerat i els dilemes de la vida en aquest moment crucial en el qual el món adult es va acostant i cal prendre decisions. (juvenil-adult)



BLACK CLOVER


En un món en el qual la màgia ho és tot, un pobletà orfe incapaç d'usar cap mena de poder màgic pretén convertir-se ni més ni menys amb el rei dels mags, i encara que tothom el pren per un boig frustrat, potser acaba trobant la seva oportunitat. (juvenil-adult)


DOROHEDORA


En Hole, una ciutat usada pels mags com a camp d'entrenament, Caiman aprofita les estones lliures per a intentar trobar a algú que li doni una resposta sobre qui és l'individu que hi ha dins de les seves gargamelles i per què el seu cap té forma de rèptil. (juvenil-adult)



GUARDIANES DE LA NOCHE


Tanjirou Kamado és un noi alegre i treballador que viu feliçment al costat de la seva família, fins que un fatídic dia un dimoni anomenat Muzan irromp en la seva vida matant als seus pares i maleeix a la seva germana petita convertint-la en dimoni. (juvenil-adult)



EL PUPITRE DE AL LADO


Qui no s'ha avorrit alguna vegada en classe? Seki ha fet de la necessitat de distreure's durant la lliçó un art. Domina clàssics com construir un circuit de dominó amb gomes, però s'atreveix amb més propostes... (juvenil-adult)


JUJUTSU KAISEN


Yuji és un estudiant amb unes habilitats físiques excepcionals. Tots els dies, com a rutina, va a l'hospital a visitar el seu avi malalt i decideix apuntar-se al club d'ocultisme d'amagat de l'institut... (juvenil-adult)



THE SEVEN DEADLY SINS


La princesa Elizabeth busca als Seven Dealdy Sin per intentar salvar el seu regne, convençuda que són els únics que poden ajudar-la. Fantasia, humor i acció apassionant! (juvenil-adult)





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Datos personales